Gaming kviz u Crnom mačku i online! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
srijeda, 17. 05. // četvrtak, 18. 05.

Gaming kviz u Crnom mačku i online!

Došlo je vrijeme da, s obzirom na lokaciju na kojoj igramo kvizove, održimo i prikladni Gaming kviz!

Kviz će obuhvatiti sve oblike gaminga – od videoigri do društvenih igara, a ponovno ga igramo u dva termina kviza u kafiću Crni mačak (Mesnička 12) – u srijedu, 17. svibnja, i četvrtak, 18. svibnja s početkom u 20:00 sati. Prijave za oba termina već su otvorene: svaka ekipa smije biti sastavljena od maksimalno četiri osobe, ulaznica se naplaćuje dva eura po osobi pred početak kviza, a stol za svoju ekipu možete rezervirati ispunjavanjem ovih brzinskih prijavnica:

Rezervirajte stol dok ima mjesta – prijava je obavezna, a kapacitet ograničen! Stol za vašu ekipu bit će rezerviran nakon što se prikaže potvrdna poruka, po prijavi preko obrasca, na vašem ekranu.

U četvrtak, 18. svibnja, s početkom u 20:00 sati zaigrat ćemo i online izdanje istoga kviza. Kao i uvijek, očekuje vas vrlo zabavnih 90-ak minuta kvizaškog guštanja. Svaka ekipa smije imati maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se 6.64 eura, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Svoju ekipu možete prijaviti kupovinom ulaznice ovdje:

Vidimo se i slušamo u srijedu i četvrtak!

Prijavite se na KRiP Newsletter