Filmsko-serijski znalci, ne budite u bedu – Mainstream Live Stream opet je na redu! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
srijeda, 23. 6. - 20:00 - internet

Filmsko-serijski znalci, ne budite u bedu – Mainstream Live Stream opet je na redu!

Nakon što je premijerno izdanje ovog KRiP-ovog tematskog kviza zaigralo čak 140 ekipa, odlučili smo organizirati novi Mainstream Live Stream. Pod vodstvom ovisnika o Netflixu, HBO-u i Pickboxu, stand up majstora Gorana Vugrineca, u srijedu, 23. lipnja, s početkom u 20:00 sati odigrat ćemo dvosatni kviz tijekom kojeg ćemo na zabavan i uzbudljiv način provjeriti vaše poznavanje svijeta najpopularnijih i najpoznatijih filmova i serija.

Uz standardna pubkvizaška pitanja, bit će tu i ponešto ABC pitalica, asocijacija te audiovizualnih izazova. Ako volite kvizove, a posebno ste naklonjeni pop-kulturi, osigurajte stabilnu internetsku vezu, okupite ekipu sastavljenu od maksimalno pet osoba, uplatite ekipnu kotizaciju od 50 kuna i srijedu navečer provedite zalijepljeni uz ekrane. Rezervirajte dva sata slobodnog vremena za najzabavniji filmsko-televizijski kviz u ponudi i prijavite se klikom na ovu prijavnicu:

Odmah nakon prijave dobit ćete našu službenu ponudu po kojoj ćete jednostavno uplatiti kotizaciju za igranje KRiP-a. (Molimo vas da ne plaćate Revolutom zbog velikih naknada koje nam banka naplaćuje za takve transakcije i molimo da plaćate u kunama, opet zbog problema s bankom.) Nakon što nam pošaljete potvrdu plaćanja, na vašu adresu stići će račun te obrasci za igru (po jedan za svaki dio kviza) i link na Twitch kanal na kojem će biti prijenos. Kviz će se emitirati u srijedu u 20:00 sati – dovoljno je da se spojite bar par minuta prije i eventualno refreshate stranicu da se uključite u prijenos. Nakon što odigramo pojedini krug, kapetanice ili kapetani vaših ekipa predat će obrazac s odgovorima svoje ekipe nama na ispravljanje. Nakon kratkih pauza iza svakog dijela kviza proći ćemo kroz točne odgovore, a konačnu rang listu objavit ćemo na našoj Facebook stranici oko podneva idući dan.

Okupite društvo kod sebe doma uz gajbu pive, pozovite i onu susjedu koja zna nazive epizoda Gilmoreica ili se putem neke od dostupnih aplikacija povežite s Ivanom-Goranom Vitezom tame ili kako se već zove vaša standardna pubkvizaška ekipa. Kako god odlučite zaigrati Mainstream Live Stream, potrudit ćemo se održati još jedan nezaboravan kviz!

Kratke upute

1) prijavite svoju ekipu ispunjavanjem ove prijavnice

2) primite potvrdu i službenu ponudu po kojoj uplatite kotizaciju i pošaljete nam potvrdu plaćanja

3) nakon slanja potvrde, dobijete naš račun, obrasce za igru i link na kojem će biti kviz

4) povežete se s ekipom ili okupite ukućane pred ekranom malo prije 20:00 u srijedu (23. 6.)

5) gledate i slušate kviz na Twitchu točno u 20:00 i šaljete nam svoje obrasce nakon što odigramo pojedini krug

6) testirate svoje filmsko-televizijsko znanje i super se zabavite!

Prijavite se na KRiP Newsletter