Fešta općeg znanja i nagrade bajne: S KRiP-om do još jedne večeri sjajne! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 11. 9. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Fešta općeg znanja uz nagrade bajne: S KRiP-om do još jedne večeri sjajne!

Nastavljamo s omiljenom nam zabavom: našim kvizaškim programom u Metropolisu i preko live streama.

U nedjelju, 11. rujna, s početkom u 19:30 sati u Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 1o) odigrat ćemo jubilarno 75. izdanje našeg kviza općeg znanja. Kviz sastavljen od stotinjak pitanja vodit će prekaljeni lisac domaće stand-up scene Goran Vugrinec, a za najbolje i najsretnije ekipe pripremili smo vrhunski nagradni fond u suradnji s našim partnerima: Grif, Pappar Bistro & Bar, Palačinke.hr, Full Circle, Escape Art, Francuska priča

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od maksimalno pet članica/članova, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po osobi, a zbog ograničenog broja mjesta pozivamo vas da se prijavite što je prije moguće klikom na ovu jednostavnu prijavnicu:

Važno: ulaznice se naplaćuju isključivo online putem. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

U 20:00 sati pod vodstvom podravskog pastira Jurja zaigrat ćemo online izdanje istoga kviza. Live stream Opći KRiP #86 trajat će otprilike 90 minuta, a kao i uvijek, čeka vas brdo zabavnih pitanja u opuštenoj atmosferi. Svaka ekipa koja želi igrati smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna, a sve što vam treba za igru stabilna je internetska veza. Prijaviti se možete ovdje:

Vidimo se i čujemo u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter