Evo za kvizaše prilike prave - ovaj vikend Opći KRiP s primjesom strave! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
petak, 29. 10. - 19:30 - Metropolis // nedjelja, 31. 10. - 20:00 - internet

Evo za kvizaše prilike prave - ovaj vikend Opći KRiP s primjesom strave!

Nakon kratke pauze za punjenje baterija, ovaj se tjedan vraćamo bogatim programom u Metropolisu i na live streamu.

U petak, 29. listopada, s početkom u 19:30 sati pod vodstvom stand-up majstora Gorana Vugrineca zaigrat ćemo jubilarno 37. izdanje Općeg KRiP-a, našega kviza općeg znanja i kulture. S obzirom na Halloween, kviz će imati lagani horor štih. Što to znači? Osim što će naš voditelj pitanja čitati “strahovito i užasno”, na kvizu će biti i ponešto filmova, serija, romana i stvarnih događaja koji izazivaju osjećaj jeze.

Važna napomena: ulaznice se prodaju isključivo online putem. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

Želite li zaigrati naš kviz općeg znanja s naglaskom na stravu i užas, znajte da svaka ekipa može biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po čovjeku, a zbog cjelokupne situacije kapacitet Metropolisa značajno je smanjen. Osim što su stolovi postavljeni na pristojnom razmaku, tu su hektolitri sredstva za dezinfekciju kao i naša termalna stanica koja će vas toplo pozdraviti na ulazu u klub. Ako želite rezervirati stol za svoju ekipu, kliknite na ovu prijavnicu i vidimo se u petak navečer:

U nedjelju, 31. listopada, s početkom u standardnih 20:00 sati, kviz-majstor Luka Puović vodit će live stream izdanje istoga kviza. Pod prigodnim nazivom Live sCream Opći KRiP #48, zaigrat ćemo jezivo dobar kviz od osamdesetak pitanja. Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije imati maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Okupite svoj tim, rezervirajte nedjelju navečer za nas i prijavite se klikom na ovu poveznicu:

Za ovo specijalno izdanje kviza općeg znanja pripremili smo prigodno fenomenalne nagrade. Vidimo se u petak, slušamo se u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter