Evo jedne vremenske prognoze prave: U nedjelju predviđamo dva sata super zabave! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 21. 05. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Evo jedne vremenske prognoze prave: U nedjelju predviđamo dva sata super zabave!

U nedjelju, 21. svibnja, s početkom u 19:30 sati u novozagrebačkom Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 1o) par sati ćemo se opustiti uz naš novi kviz općeg znanja. Pod vodstvom stand-up majstora Gorana Vugrineca odigrat ćemo dinamičnu i zabavnu provjeru znanja s vrhunskim nagradnim fondom koji su osigurali naši pokrovitelji GRIF, Pappar, Palačinke.hr, Fuentes, Laser tag Arena Zagreb i Metropolis Club.

Svaka ekipa smije biti sastavljena od maksimalno pet članica/članova, ulaznica se naplaćuje 2.65 eura po čovjeku, a zbog ograničenog broja mjesta sve zainteresirane potičemo da se prijave što je prije moguće kupovinom ulaznice ovdje:

U 20:00 sati zaigrat ćemo i live stream izdanje kviza pod vodstvom našeg milozvučnog gastarbajtera. Kao i uvijek, čekamo vas s devedeset minuta nikad zabavnijeg čeprkanja po mozgu, a za najsretnije ekipe pripremili smo i neke lijepe nagrade. Ekipna ulaznica naplaćuje se 6.64 eura, a svoju ekipu od maksimalno pet članova možete prijaviti kupovinom ulaznice ovdje:

Veselimo vam se u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter