Dupla ponuda ovaj tjedan: Jack the KRiPper i Opći KRiP #14 - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
četvrtak, 16. 7. // nedjelja, 19. 7.

Dupla ponuda ovaj tjedan: Jack the KRiPper i Opći KRiP #14

Četvrtak i nedjelju rezervirajte za KRiP jer ponovno nudimo dupli kvizaški program!

U četvrtak, 16. srpnja, s početkom u 20:00 sati u Metropolisu (Avenija Dubrovnik 10) ćemo zaigrati atipični kviz općeg znanja pod imenom Jack the KRiPper i Prodaja čajnih. Čeka nas sedam uzbudljivih kategorija i sveukupno čak 86 bodova u ovom drukčijem kvizaškom nadmetanju u kojem je velik naglasak na audiovizualnim pitanjima.

Tri dana kasnije Metropolis će udomiti četrnaesto izdanje našeg standardnog kviza općeg znanja i kulture – Opći KRiP. Tijekom dva sata zabave odigrat ćemo devet kategorija i ispitati sva moguća područja znanja od azbesta do Zagrebačkih mališana, a kviz će voditi stand-up legenda i mesar stranih imena Goran Vugrinec Goc. Kviz će početi nešto kasnije – u 20:30 sati.

Za najbolje i najsretnije ekipe, kao i uvijek, osigurali smo super nagrade. Svaka ekipa koja želi igrati bilo koji od ova dva kviza smije biti sastavljena od maksimalno četiri osobe, ulaznicu naplaćujemo 20 kuna po čovjeku, a zbog smanjenog kapaciteta Metropolisa molimo vas da se prijavite što je prije moguće putem ovih superkul prijavnica:

Kao što smo spomenuli, sukladno općim preporukama kapacitet Metropolisa značajno smo smanjili. Na ulazu u klub sve posjetitelje dočekat će naš Mirko – termalna stanica koja će vam na brzinu (beskontaktno) očitati temperaturu, a pored Mirka nalaze se i sredstva za dezinfekciju. Sve kvizaške ekipe molimo da ponesu vlastitu kemijsku ili običnu olovku. U četvrtak i nedjelju KRiP vas očekuje raširenih ruku!

Prijavite se na KRiP Newsletter