Dosadno je u Zagrebu, da vam riješimo muku - u vrtu zaigrajte drugu HALABUKU! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 25. 7. - 19:30 - The Garden Brewery

Dosadno je u Zagrebu, da vam riješimo muku - u vrtu zaigrajte drugu HALABUKU!

Tajnovit magični vrt The Garden Breweryja na Žitnjaku (Slavonska avenija 22f) bit će dom novog izdanja HALABUKE, našeg kviza općeg znanja i kulture. U nedjelju, 25. srpnja, s početkom u 19:30 sati pod vodstvom stand-up majstora Gorana Vugrineca zaigrat ćemo još jedan sadržajno bogat i uzbudljiv kviz od osamdesetak pitanja. Za najbolje i najsretnije ekipe pripremili smo super nagradne pakete, a svakako vrijedi napomenuti da je ekipa iz Gardena pripremila fenomenalnu pivsku ponudu za posjetitelje kao i jedan lijepi popust za sve kvizašice i kvizaše koji žele utažiti žeđ.

Ako ste u posljednjih nekoliko mjeseci zaigrali KRiP-ove online kvizove, dobar dio kategorija ne bi vam trebao biti stran. Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po čovjeku, a rezervacija stolova i naplata ulaznica vršit će se isključivo online putem. Sve što trebate napraviti jest okupiti svoju ekipu, rezervirati (po običaju) nedjelju navečer za KRiP/HALABUKU i prijaviti se na poveznici odmah ispod. Važna napomena: broj mjesta dosta je ograničen.

Kod prijave ekipe pripazite da točno označite broj članova koji dolaze na kviz. Odmah nakon prijave dobit ćete našu službenu ponudu po kojoj ćete jednostavno uplatiti kotizaciju za igranje HALABUKE. (Molimo vas da ne plaćate Revolutom zbog velikih naknada koje nam banka naplaćuje za takve transakcije i molimo da plaćate u kunama, opet zbog problema s bankom.) Nakon što nam pošaljete potvrdu plaćanja, na vašu adresu stići će račun i potvrda da ste rezervirali mjesto na kvizu. HALABUKA će započeti u nedjelju u 19:30 sati, a poželjno je da dođete barem petnaestak minuta ranije da se u miru smjestite i zauzmete svoj stol.

Kviz će se održati uz maksimalno pridržavanje svih mogućih i nemogućih mjera, a sa sredstvima za dezinfekciju susretat ćete se češće nego s teškim pitanjima na platnu i ekranu. Svi stolovi bit će postavljeni na odgovarajućem razmaku, za svaku je ekipu osigurano dovoljno prostora, a posjetitelje molimo da se i sami pridržavaju svih propisanih mjera. Vidimo se u nedjelju na drugoj HALABUCI!

Nekoliko važnih napomena:

1) Ulaznice za kviz prodaju se isključivo online putem. Na samom kvizu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

2) U slučaju otkazivanja dolaska vaše ekipe ne postoji opcija povrata novca – u slučaju da je riječ o višoj sili, vaše kotizacije prebacit ćemo na buduće kvizove u KRiP-ovoj organizaciji.

3) U slučaju da prijavite ekipu od, recimo, tri člana, dobijete ponudu i kasnije račun, a naknadno shvatite da se još dvije osobe žele priključiti vašoj ekipi, samo nam se javite na mail kako bismo vam mogli poslati još jednu ponudu za te igračice ili igrače koji su se naknadno priključili.

4) Dostupno je puno parking mjesta oko Vrtnog centra Flora (Slavonska avenija 26/1), otkud nije problem minutu se prošetati do kviza.

Prijavite se na KRiP Newsletter