Dok se nosimo s temperaturnom krizom, KRiP nastavlja s najboljim kvizom! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 24. 7. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Dok se nosimo s temperaturnom krizom, KRiP nastavlja s najboljim kvizom!

Kraj tjedna nova je prilika za superzabavno kvizaško iskustvo u KRiP-ovoj organizaciji.

U nedjelju, 24. srpnja, s početkom u 19:30 sati u novozagrebačkom Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 1o) zaigrat ćemo jubilarno 70. izdanje Općeg KRiP-a, kviza općeg znanja i kulture sastavljenog od stotinjak pitanja. Pod vodstvom stand-up majstora Gorana Vugrineca, odigrat ćemo tematski šareni i veseli dvosatni kviz, a za najbolje ekipe genijalan nagradni fond pripremili su naši pokrovitelji Grif, Pappar, Palačinke.hr, Maredo i Laser Tag Arena Zagreb.

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po osobi, a svoju ekipu možete prijaviti klikom na ovu prijavnicu:

Važno: ulaznice se naplaćuju isključivo online putem. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

Pola sata kasnije započet će naš online program za sve ljubitelje dobrih kvizova kojima Metropolis nije pri ruci. U 20:00 sati zaigrat ćemo Live stream Opći KRiP #81 pod vodstvom našeg internog voditelja sanjivog izgovora. Pravila igre vrlo su jednostavna: svaka ekipa željna igre smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Okupite svoju ekipu, odvojite sat i pol u nedjelju za nas i prijavite se klikom na ovu prijavnicu:

Slušamo se i vidimo u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter