Dok pive iz hladnjaka sramežljivo vire, zaigrajte najbolji kviz na svijetu i šire! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 10. 4. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Dok pive iz hladnjaka sramežljivo vire, zaigrajte najbolji kviz na svijetu i šire!

Kraj tjedna po običaju smo rezervirali za naš kviz općeg znanja i kulture. U nedjelju, 10. travnja s početkom u 19:30 sati u novozagrebačkom Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10) pod vodstvom stand-up majstora Gorana Vugrineca zaigrat ćemo Opći KRiP #56. Pravila su jednostavna: svaka ekipa željna sudjelovanja smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po čovjeku, a zbog ograničenog broja mjesta okupite svoj tim i prijavite se što je prije moguće klikom na ovu prijavnicu:

Važno: svoje mjesto na kvizu rezervirat ćete slanjem potvrde plaćanja u roku od 24 sata nakon primanja naše ponude. Ulaznice se prodaju isključivo online putem – u Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

Iste večeri u 20:00 sati odigrat ćemo online verziju istoga kviza. Kroz Live stream Opći KRiP #67 vodit će nas naš samozatajni interni voditelj, a čeka vas uzbudljiv i zabavan kviz od osamdeset pitanja i osam kategorija. U duhu fer pleja, svaka ekipa smije imati maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna, a sve što vam je potrebno za igru stabilna je internetska veza. Prijavite se klikom na ovu prijavnicu:

Vidimo se i slušamo na nedjeljnom KRiP-u!

Prijavite se na KRiP Newsletter