Dok nogometaši ostvaruju rezultate za anale, mi pripremamo naše predbožićno finale! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
četvrtak, 22. 12. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Dok nogometaši ostvaruju rezultate za anale, mi pripremamo naše predbožićno finale!

Dragi naši,

kako nikoga ne bismo tjerali da bira između navijačkih i kvizaških druženja, posljednji kviz ove godine održat ćemo u četvrtak, 22. prosinca.

S početkom u 19:30 sati, u novozagrebačkom Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10) zaigrat ćemo posljednje, dvanaesto kolo naše jesenske kvizaške lige. Pod vodstvom stand-up majstora Gorana Vugrineca, još ćemo se jednom ove godine zabaviti uz stotinjak pitanja općeg znanja raspoređenih u devet kategorija, a za najbolje i najsretnije ekipe vrhunske nagradne pakete pripremili su naši partneri GRIF, Pappar, Palačinke.hr, Laser tag Arena Zagreb, Fuentes, La Štruk, Smash It i Metropolis Club.

S obzirom na to da je riječ o posljednjem kolu lige, na kraju kviza imat ćemo i malu ceremoniju dodjele medalja

Iako se radi o ligaškom natjecanju, kviz je – kao i uvijek – otvoren za sve zainteresirane. Svaka ekipa koja želi igrati smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po osobi, a zbog ograničenog kapaciteta Metropolisa sve kvizaške ekipe pozivamo da svoj stol rezerviraju kupovinom ulaznice preko Entrija:

Važno: ulaznice se prodaju isključivo putem Entrija. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

Pola sata kasnije, dakle u 20:00, zaigrat ćemo i online izdanje istoga kviza. Veseli kviz općeg znanja od osamdesetak pitanja ponudit će vam devedeset minuta kvalitetne kvizaške zabave, a za najsretnije smo pripremili i neke nagrade. Pravila igre vrlo su jednostavna: svaka ekipa smije imati maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna, a sve što vam treba za igru stabilna je internetska veza. Svoj tim možete prijaviti kupovinom ulaznice putem Entrija:

 

Vidimo se i slušamo u četvrtak na posljednjem kvizaškom druženju ove godine!

Prijavite se na KRiP Newsletter