Dođite u Metropolis ili upalite stream: Za predzadnje kolo lige okupite tim! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 11. 12. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Dođite u Metropolis ili upalite stream: Za predzadnje kolo lige okupite tim!

Druga po redu nedjelja u prosincu donosi nam predzadnje kolo naše jesenske kvizaške lige.

U nedjelju, 11. prosinca, s početkom u 19:30 sati u Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10) odigrat ćemo najnovije izdanje Općeg KRiP-a, kviza općeg znanja i kulture sastavljenog od stotinjak pitanja i osam kategorija. Pod vodstvom stand-up majstora Gorana Vugrineca, u super atmosferi Metropolisa provest ćemo još jednu lijepu kvizašku večer. Genijalni nagradni fond za ovu su priliku osigurali naši dragi partneri GRIF, Pappar, Palačinke.hr, pizzeria Toccare, Full Circle, Maredo, Escape Art i Metropolis Club.

Svaka ekipa koja želi zaigrati smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ulaznica se putem Entrija naplaćuje 20 kuna po čovjeku, a zbog ograničenog broja mjesta sve zainteresirane pozivamo da se organiziraju što je prije moguće i rezerviraju svoj stol kupovinom ulaznice:

Važno: ulaznice se prodaju isključivo putem Entrija. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

Kao i uvijek, nastavljamo i tradiciju virtualnih druženja putem live streama. Isti kviz koji se igra u Metropolis odigrat će se i online s početkom u 20:00 sati. Kviz će voditi naš presimpatični vitez Podravine Juraj, a za najsretnije ekipe pripremili smo i lijepe nagradne pakete u suradnji s izdavačkom kućom Mala zvona.

Svaka ekipa smije imati maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Svoju ekipu možete prijaviti kupovinom ulaznice ovdje:

Vidimo se i slušamo u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter