DEPT i KRiP udružuju snage: Zaigrajte humanitarni kviz za djecu i odrasle žrtve nasilja u obitelji! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
ponedjeljak, 03. 07. - 20:00 - Koncept Mlinček

DEPT i KRiP udružuju snage: Zaigrajte humanitarni kviz za djecu i odrasle žrtve nasilja u obitelji!

Dragi KRiP-ovi kvizoljupci,

ljeto je započelo, a kako naši prijatelji iz DEPT-a lijepo poručuju, zašto ga ne bismo započeli dobrim djelom. Već smo se više puta uvjerili koliko zlatna srca imaju naše kvizašice i kvizaši, a sad je opet kucnuo čas da pokažemo zajedništvo i solidarnost.

U ponedjeljak, 3. srpnja, s početkom u 20:00 sati zaigrat ćemo jedno specijalno izdanje zabavnog kviza općeg znanja u Konceptu Mlinček (Gradišćanska ul. 20A). Ono što ovaj kviz čini posebnim je sljedeće: riječ je humanitarnom kvizu kojim skupljamo donacije za Dom za djecu i odrasle žrtve nasilja u obitelji Duga – Zagreb. Radi se o nenovčanim donacijama – svaka ekipa koja želi sudjelovati ne mora izvršavati nikakve uplate, već sa sobom donijeti stvari koje su štićenicima Doma u ovom trenutku najpotrebnije. Popis stvari koje su najpotrebnije nalazi se na prijavnici par redova niže, a ovdje ćemo spomenuti da su itekako potrebne donacije u donjem rublju, higijenskim potrepštinama poput gelova za tuširanje i dezodoransa te pelena. Detaljnije svakako pogledajte na popisu.

Svaka ekipa smije biti sastavljena od maksimalno četiri osobe, a zbog ograničenog kapaciteta Mlinčeka sve dobre duše zainteresirane za kviz molimo da se prijave što je prije moguće klikom na ovu prijavnicu:

Pripremite neki lijepi, može i budget-friendly paket potrepština koje će itekako pomoći ovim dragim ljudima, okupite svoj tim i udružite snagu s DEPT-om i KRiP-om u slanju jasne poruke štićenicima Duge – da definitivno nisu sami.

Donirati možete, dakako, i bez sudjelovanja na kvizu – nikakvu pomoć ne odbijamo. 🙂 Čekamo vas u ponedjeljak u Mlinčeku, okupljanje počinje već od 18:30 sati!

Prijavite se na KRiP Newsletter