Dawson's Creek kviz u Metropolisu! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
četvrtak, 19. 10. - 19:30 - Metropolis

Dawson's Creek kviz u Metropolisu!

Sjednite u naš nostalgični vremeplov, pridružite nam se na putovanju u rane dvijetisućite i uživajte u prvoj ikad održanoj kvizaškoj šetnji Capesideom!

Punih dvadeset godina prošlo je od emitiranja posljednje epizode jedne od najpopularnijih televizijskih serija prijelaza stoljeća. Kako bismo dostojno obilježili ovu specijalnu priliku, odlučili smo organizirati… DAWSON’S CREEK KVIZ! Sve kvizoljupke i kvizoljupce koji su odrastali uz Dawsona, Joey, Paceyja, Jen, Jacka, Andie, Grams i ostale pozivamo da nam se u četvrtak, 19. listopada, s početkom u 19:30 sati pridruže na kvizu u Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10). Poziv je poslan, a na vama je samo da odlučite kako ćete reagirati na njega. Will it be YES or will it be SORRY? <3

Za vas smo pripremili veseli, pristupačni i šareni kviz posvećen šestosezonskoj seriji naše mladosti, a najbolje i najsretnije ekipe, zahvaljujući našim dragim pokroviteljima, čekaju vrhunske nagrade. Svaka ekipa smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica – pred početak kviza – naplaćuje se deset eura, a sve što trebate napraviti kako biste rezervirali svoj stol na DAWSON’S CREEK spektaklu jest ispuniti ovu brzinsku foto-prijavnicu:

Čekamo vas u četvrtak, 19. 10., na našem prvom kvizaškom povratku u Capeside!

Prijavite se na KRiP Newsletter