Da se u svoja četiri zida ne osjećate koma, KRiP-ov live stream vam opet stiže doma! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 20. 12. - 20:00 - internet

Da se u svoja četiri zida ne osjećate koma, KRiP-ov live stream vam opet stiže doma!

Naša mala KRiP-ova zajednica nastavlja rasti: prošli tjedan nismo samo odigrali kviz s nevjerojatnih 175 ekipa, već je i KRiP-ov Facebook pejdž dostigao brojku od 3.000 lajkova. 🙂 U tom veselom, slavljeničkom raspoloženju za vas smo složili novi veliki kviz općeg znanja i kulture. U nedjelju, 20. prosinca, s početkom u 20:00 sati odigrat ćemo 11. izdanje našeg Live stream Općeg KRiP-a.

Pod vodstvom stand-up majstora i neplaćenog promotora određene zagrebačke pekare i njezinih navodno dobrih kroasana, Gorana Vugrineca Goca, zaigrat ćemo kviz od osamdeset pitanja i šest kategorija tijekom kojeg ćemo ispitati vaše znanje iz svih mogućih i nemogućih područja, od Alabame i Ante Gotovca do Zlatka Pejakovića i zimzelenog drveća. Uz standardna pubkvizaška pitanja, ponovno će tu biti i asocijacija, zagonetki, užasnih crteža i loše izrezanih fotografija.

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, a ekipna ulaznica (neovisno o broju članova) naplaćuje se okruglih 50 kuna. Želite li zaigrati novi Opći KRiP, okupite ekipu, rezervirajte si mjesto na kauču i odvojite nešto manje od dva sata za malo dobre stare kvizaške zabave. Svoj tim možete prijaviti klikom na ovu jednostavnu prijavnicu:

Odmah nakon prijave dobit ćete našu službenu ponudu po kojoj ćete jednostavno uplatiti kotizaciju za igranje KRiP-a. Nakon što nam pošaljete potvrdu plaćanja, na vašu adresu stići će račun te obrasci za igru (po jedan za svaki dio kviza) i link na Twitch kanal na kojem će biti prijenos. Kviz će se emitirati u nedjelju u 20:00 sati – dovoljno je da se spojite bar par minuta prije i eventualno refreshate stranicu da se uključite u prijenos. Nakon što odigramo pojedini krug, kapetanice ili kapetani vaših ekipa predat će obrazac s odgovorima svoje ekipe nama na ispravljanje. Nakon kratkih pauza iza svakog dijela kviza proći ćemo kroz točne odgovore, a konačnu rang listu objavit ćemo na našoj Facebook stranici oko podneva idući dan.

Svoju kvizašku ekipu možete sastaviti od članova obitelji, osnovnoškolskih prijatelja (kao, prijatelja koje poznajete još od osnovne škole), dalekih rođaka, kućnih ljubimaca, a zahvaljujući cijeloj paleti suvremenih aplikacija za dalekometnu komunikaciju, možete se i povezati sa svojom standardnom pubkvizaškom ekipom. Sve što vam treba je stabilna internetska veza. Koji god bio vaš način igranja KRiP-a, imate našu riječ da ćemo se potruditi malo vam uljepšati tjedan. 🙂

Kratke upute

1) prijavite svoju ekipu ispunjavanjem ove prijavnice

2) primite potvrdu i službenu ponudu po kojoj uplatite kotizaciju i pošaljete nam potvrdu plaćanja

3) nakon slanja potvrde, dobijete naš račun, obrasce za igru link na kojem će biti kviz

4) povežete se s ekipom ili okupite ukućane pred ekranom malo prije 20:00 u nedjelju (20. 12.)

5) gledate i slušate kviz na Twitchu točno u 20:00 i šaljete nam svoje obrasce nakon što odigramo pojedini krug

6) malo razgibate mozak, super se zabavite i pokažete mami da vam nije džabe plaćala instrukcije iz kemije!

Prijavite se na KRiP Newsletter