Čujte i počujte, kome zabava ne smeta – nedjeljom je KRiP centar kvizaškog svijeta! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 24. 4. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Čujte i počujte, kome zabava ne smeta – nedjeljom je KRiP centar kvizaškog svijeta!

Novi tjedan – nova prilika za opuštenu i zabavnu provjeru općeg znanja i kulture.

U nedjelju, 24. travnja, KRiP će ponovno održati dvostruki kvizaški program. S početkom u 19:30 sati, u Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10) zaigrat ćemo Opći KRiP #58, dinamičan i šaren kviz općeg znanja pod vodstvom stand-up majstora Gorana Vugrineca. Asocijacija, zagonetke, tematski nategnute poveznice, Monotoni Cetinski… Kao i uvijek, očekujte kviz od stotinjak pitanja i desetak kategorija. Svaka ekipa koja želi zaigrati smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po čovjeku, a zbog ograničenog broja stolova sve zainteresirane molimo da se prijave što je prije moguće klikom na ovu prijavnicu:

Važno: svoje mjesto na kvizu rezervirat ćete slanjem potvrde plaćanja u roku od 24 sata nakon što primite našu ponudu. Ulaznice za kviz prodaju se isključivo online putem – u Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

Pola sata kasnije – dakle, u 20:00 – zaigrat ćemo i online verziju istoga kviza. Pod vodstvom našeg internog kviz-majstora odigrat ćemo Live stream Opći KRiP #69. Pravila igre su jednostavna: svaka ekipa smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna, a sve što vam je potrebno za igru stabilna je internetska veza. Okupite svoje voljene, rezervirajte nedjelju navečer za super provod pred ekranom i prijavite se klikom ovdje:

Vidimo se i slušamo u nedjelju, novi KRiP čeka!

Prijavite se na KRiP Newsletter