Citirajte Cesarića, prepoznajte tigra: Najbolji kviz se u podrumu igra! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 17. 09. - 19:30 Metropolis // 20:00 internet

Citirajte Cesarića, prepoznajte tigra: Najbolji kviz se u podrumu igra!

Dragi kvizoljupci i kvizoljupke,

u nedjelju, 17. rujna, u 19:30 sati u Metropolisu (Avenija Dubrovnik 10) ćemo odigrati naš novi kviz općeg znanja i kulture tijekom kojeg ćemo ispitati vaše znanje iz svih mogućih područja od Simona i Garfunkela do Timona i Pumbe. Pod vodstvom stand-up majstora Gorana Vugrineca razgibat ćemo mozak uz stotinjak pitanja općeg znanja, a za najbolje i najsretnije ekipe vrhunski nagradni fond pripremili su naši partneri GRIF, Pizzeria Blue Sky, Pappar Bistro & Bar, Escape Art, El Toro i Metropolis Club.

Riječ je o drugom kolu naše jesenske lige, ali kviz je otvoren baš za sve. Svaki tim može biti sastavljen od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, a ulaznica se naplaćuje 2.65 eura po osobi. Svoje mjesto na kvizu možete osigurati kupovinom ulaznice ovdje:

U 20:00 sati, dakako, zaigrat ćemo i online izdanje istoga kviza. Ovu 90-minutnu razbibrigu koja bi vam mogla malo uljepšati vikend vodit će naš samozatajni voditelj s glasom (ne i licem) stvorenim za radio, a pravila igre vrlo su jednostavna: ekipnu ulaznicu za svoju maksimalno peteročlanu ekipu platit ćete 6.64 eura, a sve materijale za igru dobit ćete nakon što ulaznicu kupite ovdje:

Veselimo vam se u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter