Čitate Nietzschea, ali prepoznajete Rozgu: U nedjelju vam KRiP kopa po mozgu! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 07. 05. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Čitate Nietzschea, ali prepoznajete Rozgu: U nedjelju vam KRiP kopa po mozgu!

KRiP-ov golub ponovno vam kucka po prozoru! U nedjelju, 7. svibnja, s početkom u 19:30 sati u Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10) održat će se novi kvizaški spektakl općeg znanja. Uz stotinjak pitanja i više od dva sata odlične zabave, za vas smo pripremili i genijalni nagradni fond uz pomoć naših partnera. Nagrade za najbolje i najsretnije ovaj su put pripremili GRIF, Palačinke.hr, Pappar, Full Circle, Maredo, Ekipa Kombucha i Metropolis Club. Majstor ceremonije bit će proslavljeni stand-up umjetnik Goran Vugrinec.

Svaka ekipa željna sudjelovanja smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 2.65 eura po čovjeku, a zbog ograničenog kapaciteta Metropolisa pozivamo vas da svoj tim prijavite odmah kupovinom ulaznice ovdje:

Važno: ulaznice se prodaju isključivo online putem. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

U 20:00 sati zaigrat ćemo i online izdanje istoga kviza. Nevjerojatni 117. po redu Live stream Opći KRiP vodit će naš gastarbajter glasa ugodnijeg od Šerbedžijinog, a kao i uvijek, očekujte 90-ak minuta zanimljivog razgibavanja mozgova. Svaka ekipa smije biti sastavljena od maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se 6.64 eura, a sve što vam treba za igru stabilna je internetska veza. Svoju ekipu možete prijaviti kupovinom ulaznice ovdje:

Veselimo vam se u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter