Čiji je pritok Tisa, što jede čigra: Najbolji kviz u podrumu se igra! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 8. 5. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Čiji je pritok Tisa, što jede čigra: Najbolji kviz u podrumu se igra!

U nedjelju, 8. svibnja, KRiP kviz vraća se u svoju bazu – novozagrebački Metropolis Club, a kao i svaki tjedan, naša pitanja zaplovit će internetskim valovima od Aberdeena do Dubrovnika.

S početkom u 19:30 sati, u Metropolisu će nas kroz veseli kviz općeg znanja i kulture provesti stand-up ikona Goran Vugrinec. Svaka ekipa koja želi zaigrati smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po čovjeku, a kako je kapacitet Metropolisa iz sigurnosno-praktičnih razloga još uvijek dosta ograničen, sve zainteresirane pozivamo da se organiziraju i prijave klikom na ovu prijavnicu što prije:

Važno: svoje mjesto u Metropolisu rezervirat ćete slanjem potvrde plaćanja u roku od 24 sata nakon primanja naše ponude. Ulaznice se prodaju isključivo online putem – u Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

Pola sata kasnije (dakle, u 20:00), nevjerojatno 71. po redu izdanje Live stream Općeg KRiP-a oživjet će na Twitchu. Pod vodstvom našeg internog voditelja sanjivoga glasa odigrat ćemo standardno zabavan test opće kulture sastavljen od osamdesetak pitanja. Pravila za sudjelovanje su jednostavna: svaka ekipa smije imati maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna, a sve što vam je potrebno za guštanje u igri stabilna je internetska veza. Okupite svoje najdraže suigrače, rezervirajte nedjelju navečer za KRiP i prijavite se klikom ovdje:

Vidimo se i slušamo u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter