Četvrti Opći KRiP za dva tjedna! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
6. 3., petak - Metropolis

Četvrti Opći KRiP za dva tjedna!

Petak je dan za… kviz i poneki sponzorski letak!

U petak, 6. ožujka, s početkom u 20:00 sati zaigrat ćemo Opći KRiP #4, naš kviz općeg znanja i kulture. Stotinu pitanja vrtjet će se na dva platna i tri Smart TV-a, za mikrofonom će orkestrirati jedan od Titovih pionira stand-up komedije Goran Vugrinec Goc, a kao i uvijek, velik nagradni fond tu je kako bismo razveselili poneku ekipu iz publike i od pobjednika čuli standardni oskarovski „jako lijepo, ali nismo mi tu zbog nagrada“.

 

Svaka ekipa zainteresirana za KRiP neka zna osnovne informacije: maksimalan broj ljudi u ekipi je četiri (da ne usfali stolaca!), ulaznicu naplaćujemo 20 kuna po osobi, broj stolova je ciljano ograničen pa brzo okupite ekipu i prijavite se (tim redom!), a na kviz dođite otprilike pola sata prije da se vi na miru smjestite, a mi krenemo na vrijeme. Ako želite zaigrati KRiP, ispunite ovu prijavnicu:

Ponavljamo, s obzirom na to da se radi o petku, iznimno počinjemo u 20:00. Kao i dosad, čekaju vas našiljene olovke, podlošci, veseli konobari, (nadamo se) kul kviz i brdo pozitive. Svejedno je li vam KRiP kruna večeri ili tek odskočna daska za ubijanje u Močvari – čekamo vas u Metropolisu!

Prijavite se na KRiP Newsletter