Brdo super kvizova, ali titula jedna: Sredina jesenske lige na kraju tjedna! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 6. 11. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Brdo super kvizova, ali titula jedna: Sredina jesenske lige na kraju tjedna!

U nedjelju, 6. studenog, s početkom u 19:30 sati odigrat ćemo šesto kolo KRiP-ove jesenske lige u Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10). Pod vodstvom stand-up umjetnika Gorana Vugrineca, zaigrat ćemo raznovrsni i dinamični kviz općeg znanja sastavljen od stotinjak pitanja, a za najbolje i najsretnije ekipe pripremili smo vrhunski nagradni fond zahvaljujući našim pokroviteljima: nagrade će osigurati GRIF, Pappar, Palačinke.hr, El Toro, Francuska priča i Metropolis Club.

Ako niste zainteresirani za ligu, i dalje možete doći zaigrati odličan kviz. Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po čovjeku, a zbog ograničenog broja stolova sve zainteresirane pozivamo da se prijave što je prije moguće klikom na ovu brzinsku prijavnicu:

Važno: ulaznice se prodaju isključivo online putem. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

Pola sata kasnije – dakle, u 20:00 sati – zaigrat ćemo i online izdanje istoga kviza. Live stream Opći KRiP #94 vodit će naš tajanstveni kriper sanjivoga glasa, a pravila igre vrlo su jednostavna: u duhu fer pleja, svaka ekipa smije imati maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se okruglih 50 kuna, a sve što vam treba za igru stabilna je internetska veza. Okupite svoje društvo, rezervirajte nedjelju navečer za super kviz i prijavite se klikom ovdje:

Vidimo se i slušamo u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter