Besplatni STRANGER THINGS kviz na KRiP-ovom live streamu - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
četvrtak, 14. 7. - 20:00 - internet

Besplatni STRANGER THINGS kviz na KRiP-ovom live streamu

Jedna od najpopularnijih serija današnjice, Stranger Things, dobit će svoju malu posvetu na KRiP-u u obliku besplatnog live stream kviza koji ćemo odigrati u četvrtak, 14. srpnja, s početkom u 20:00 sati.

Pod vodstvom našeg internog voditelja i jednog od najvećih popkulturnih znalaca u pubkvizaškim krugovima zaigrat ćemo jednosatni kviz tijekom kojeg ćemo ispitati vaše poznavanje TV tvorevine braće Duffer, a obradit ćemo sve dosadašnje sezone zaključno s četvrtom.

U duhu fer pleja, svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, kotizacije nema, a nema ni prijava. Sve što vam treba za sudjelovanje – uz stabilnu internetsku vezu – ove su dvije poveznice na kraju najave.

Na prvoj ćemo emitirati kviz: dovoljno je da se spojite par minuta prije 20:00 sati. U 19:50 i 20:00 imat ćemo kratke tonske probe, a kviz ćemo početi emitirati u 20:05.

Druga je Google obrazac koji će za vrijeme kviza ispunjavati samo kapetan/ica vaše ekipe i predati nam na ispravljanje na kraju kviza. Svaka ekipa smije predati samo jedan obrazac.

Kako uopće funkcionira igranje putem live streama? Okupite svoju ekipu ispred ekrana ili se povežete s prijateljima putem neke od aplikacija za komunikaciju (Zoom, Skype, WhatsApp, itd.), pratite prijenos kviza na Twitchu i, nakon međusobnih konzultacija, odgovore upisujete u obrazac.

Konačnu rang listu objavit ćemo na našem Facebooku i Instagramu.

Družimo se u četvrtak u Hawkinsu, Indiani!

KANAL NA KOJEM ĆEMO EMITIRATI KVIZ

OBRAZAC ZA IGRANJE KVIZA

Prijavite se na KRiP Newsletter