Asocijacija, slikice i audiovizualna zavrzlama: KRiP je u nedjelju ponovno s vama! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 13. 3. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Asocijacija, sličice i audiovizualna zavrzlama: KRiP je u nedjelju ponovno s vama!

U nedjelju, 13. ožujka, s početkom u 19:30 sati u Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10) organiziramo 52. po redu izdanje Općeg KRiP-a, našeg kviza općeg znanja i kulture sastavljenog od stotinjak pitanja raspoređenih u devet kategorija. Pod vodstvom stand-up komičara, kvizomana i promotora pelina Gorana Vugrineca, zaigrat ćemo veseli i uzbudljivi kviz tipično kripovske produkcije. Sve zainteresirane ekipe smiju biti sastavljene od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po čovjeku, a kako je kapacitet Metropolisa debelo ograničen, pozivamo vas da se što prije okupite, dogovorite i prijavite klikom na ovu prijavnicu:

Nakon što se prijavite i od nas dobijete službenu ponudu, molimo vas da nam potvrdu plaćanja pošaljete u roku od 24 sata kako bismo vam mogli rezervirati stol.

Važno: ulaznice se prodaju isključivo online putem. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

Pola sata kasnije, na rasporedu je i online izdanje istoga kviza. Uz baršunasti glas našeg skromnog radijskog voditelja u 20:00 sati zaigrat ćemo Live stream Opći KRiP #63 putem Twitcha. Pravila su jednostavna: svaka ekipa smije imati maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se okruglih 50 kuna, a sve što vam je potrebno za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Rezervirajte nedjelju navečer za najbolji kviz na svemrežju i prijavite svoj tim ispunjavanjem ove brzinske prijavnice:

Vidimo se i slušamo u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter