Ako za nedjelju navečer nemate ništa u planu, uživajte na KRiP-ovom rođendanu! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 24. 1. - 20:00 - internet

Ako za nedjelju navečer nemate ništa u planu, uživajte na KRiP-ovom rođendanu!

Kako je prošlo godinu dana otkako smo pokrenuli KRiP, ovaj mali i nama značajni jubilej proslavit ćemo onako kako najbolje znamo: zabavnim kvizom općeg znanja i kulture. U nedjelju, 24. siječnja s početkom u 20:00 sati pod vodstvom stand-up komičara i nekadašnje zvijezde Zagrebačkih mališana Gorana Vugrineca Goca odigrat ćemo novi veliki kviz sastavljen od osamdeset pitanja i šest kategorija. Kviz će trajati malo kraće od dva sata, a tijekom njega ćemo pokušati ispitati sva moguća područja vašeg znanja od Ala Bundyja i azbesta do Zekoslava Mrkve i zonske obrane. Kao i uvijek, za vas smo ponovno pripremili standardna pubkvizaška pitanja, ABC pitalice, asocijaciju, slikovne zagonetke, ali i užase iz Painta koji objašnjavaju zašto se program ne zove Paint Pro.

Sve ekipe zainteresirane za sudjelovanje smiju biti sastavljene od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica iznosi okruglih 50 kuna, a osim želje za eskapističkom kvizaškom zabavom sve što vam treba je okej internet veza. Želite li zaigrati KRiP-ov rođendanski kviz, okupite ekipu i prijavite se putem ove poveznice:

Odmah nakon prijave dobit ćete našu službenu ponudu po kojoj ćete jednostavno uplatiti kotizaciju za igranje KRiP-a. Nakon što nam pošaljete potvrdu plaćanja, na vašu adresu stići će račun te obrasci za igru (po jedan za svaki dio kviza) i link na Twitch kanal na kojem će biti prijenos. Kviz će se emitirati u nedjelju u 20:00 sati – dovoljno je da se spojite bar par minuta prije i eventualno refreshate stranicu da se uključite u prijenos. Nakon što odigramo pojedini krug, kapetanice ili kapetani vaših ekipa predat će obrazac s odgovorima svoje ekipe nama na ispravljanje. Nakon kratkih pauza iza svakog dijela kviza proći ćemo kroz točne odgovore, a konačnu rang listu objavit ćemo na našoj Facebook stranici oko podneva idući dan.

Svoj kvizaški tim možete sastaviti od članova obitelji, susjeda, prijatelja, a uvijek postoji i opcija povezivanja putem neke aplikacije s Visokim kriterijima Nicolasa Cagea ili kako se već zove vaša standardna ekipa za kvizove. Kako god odlučite zaigrati rođendanski KRiP, obećajemo da ćemo dati sve od sebe da vas malo zabavimo!

Kratke upute

1) prijavite svoju ekipu ispunjavanjem ove prijavnice

2) primite potvrdu i službenu ponudu po kojoj uplatite kotizaciju i pošaljete nam potvrdu plaćanja

3) nakon slanja potvrde, dobijete naš račun, obrasce za igru i link na kojem će biti kviz

4) povežete se s ekipom ili okupite ukućane pred ekranom malo prije 20:00 u nedjelju (24. 1.)

5) gledate i slušate kviz na Twitchu točno u 20:00 i šaljete nam svoje obrasce nakon što odigramo pojedini krug

6) malo razgibate mozak, super se zabavite i skupite više bodova od Jacquesa na Eurosongu!

Prijavite se na KRiP Newsletter