Ako volite tematske kvizove i internet vam nije u kvaru – filmovi i serije sad su na repertoaru! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
srijeda, 12. 5. - 20:00 - internet

Ako volite tematske kvizove i internet vam nije u kvaru – filmovi i serije sad su na repertoaru!

Nakon serije kvizova posvećenih nogometu, glazbi i devedesetima, vrijeme je da se posvetimo i uvijek popularnom svijetu filma i TV-a. U srijedu, 12. svibnja, s početkom u 20:00 sati odigrat ćemo Mainstream Live Stream, novi kviz u KRiP-ovoj produkciji. Osnovna ideja vrlo je jednostavna: sva pitanja na ovoj opuštenoj i igrivoj kvizaškoj poslastici bavit će se naslovima prisutnima među prvih 150 mjesta na IMDb-ovim ljestvicama najboljih filmova i serija ikad snimljenih. Odabrana tema definitivno jest mainstream, ali isto se ne može reći i za izazovnu strukturu kviza koja će vas, nadamo se, gotovo dva sata držati prikovanima uz ekrane. Kviz će voditi Goran Vugrinec, ovisnik o Netflixu koji se u slobodno vrijeme bavi stand-up komedijom.

Svaka ekipa koja želi igrati smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica (neovisno o broju članova) iznosi 50 kuna, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Želite li pokazati svoje znanje o filmovima i serijama, dobro se zabaviti i možda osvojiti neku od superkul nagrada koje smo pripremili, rezervirajte srijedu navečer za KRiP, okupite svoju ekipu i prijavite se klikom na ovu prijavnicu:

Odmah nakon prijave dobit ćete našu službenu ponudu po kojoj ćete jednostavno uplatiti kotizaciju za igranje KRiP-a. (Molimo vas da ne plaćate Revolutom zbog velikih naknada koje nam banka naplaćuje za takve transakcije i molimo da plaćate u kunama, opet zbog problema s bankom.) Nakon što nam pošaljete potvrdu plaćanja, na vašu adresu stići će račun te obrasci za igru (po jedan za svaki dio kviza) i link na Twitch kanal na kojem će biti prijenos. Kviz će se emitirati u srijedu u 20:00 sati – dovoljno je da se spojite bar par minuta prije i eventualno refreshate stranicu da se uključite u prijenos. Nakon što odigramo pojedini krug, kapetanice ili kapetani vaših ekipa predat će obrazac s odgovorima svoje ekipe nama na ispravljanje. Nakon kratkih pauza iza svakog dijela kviza proći ćemo kroz točne odgovore, a konačnu rang listu objavit ćemo na našoj Facebook stranici oko podneva idući dan.

Pozovite prijatelje na pivu, ugostite onog rođaka koji zna recitirati sve dijaloge iz Kuma ili se putem neke od dostupnih aplikacija povežite s Iskupljenjem na šanku ili kako se već zove vaša standardna pubkvizaška ekipa. Filmsko-serijski KRiP vas nestrpljivo očekuje!

Kratke upute

1) prijavite svoju ekipu ispunjavanjem ove prijavnice

2) primite potvrdu i službenu ponudu po kojoj uplatite kotizaciju i pošaljete nam potvrdu plaćanja

3) nakon slanja potvrde, dobijete naš račun, obrasce za igru i link na kojem će biti kviz

4) povežete se s ekipom ili okupite ukućane pred ekranom malo prije 20:00 u srijedu (12. 5.)

5) gledate i slušate kviz na Twitchu točno u 20:00 i šaljete nam svoje obrasce nakon što odigramo pojedini krug

6) testirate svoje filmsko-televizijsko znanje i super se zabavite!

Prijavite se na KRiP Newsletter