Ako su vam pjesme forte i zvučni ste tip, odigrajte besplatni glazbeni KRiP! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
srijeda, 14. 4. - 20:00 - internet

Ako su vam pjesme forte i zvučni ste tip, odigrajte besplatni glazbeni KRiP!

Za sve vas kojima je jedna zvučna kategorija na našem Općem KRiP-u premalo, imamo rješenje. U srijedu, 14. travnja, s početkom u 20:00 sati odigrat ćemo besplatno izdanje glazbenog kviza. Pod vodstvom nekadašnje zvijezde Turbo Limach Showa, stand up majstora Gorana Vugrineca, zaigrat ćemo Live stream glazbeni KRiP, besplatni kviz od šezdeset bodova koji će trajati otprilike sat i pol. Kviz ćemo odigrati na našem Twitch kanalu, a kako nema govora o kotizacijama, nije potrebna ni prijava. Sve potrebne linkove naći ćete boldane i centrirane u nastavku teksta.

Svaka ekipa željna sudjelovanja smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba. Sve što vam treba za igranje našeg glazbenog kviza je stabilna internetska veza, a ovdje ćete naći obrasce za igru i link na kojem će se prikazivati kviz:

Glazbeni KRiP – Twitch kanal

obrazac – 1. dio kviza

obrazac – 2. dio kviza

Nakon što odigramo pojedini krug, kapetanice ili kapetani vaših ekipa predat će obrazac s odgovorima svoje ekipe nama na ispravljanje. Nakon kratkih pauza iza svakog dijela kviza proći ćemo kroz točne odgovore, a konačnu rang listu objavit ćemo na našoj Facebook stranici oko podneva idući dan.

Okupite ekipu, naćulite uši i spojite se na naš Twitch kanal malo prije 20:00 sati u srijedu. Slušamo se!

Prijavite se na KRiP Newsletter