Ako nakon subote budete u trijeznom stanju: Slijedi novi epski okrsaj u kvizaskom znanju! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 12. 03. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Ako nakon subote budete u trijeznom stanju: Slijedi novi epski okršaj u kvizaškom znanju!

U nedjelju, 12. ožujka, s početkom  u 19:30 sati u Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 1o) ćemo zaigrati novo izdanje Općeg KRiP-a, našeg kviza općeg znanja i kulture. Pod vodstvom stand-up doktora Gorana Vugrineca, zabavit ćemo se uz dvosatni kviz sastavljen od stotinjak pitanja koji će ujedno poslužiti i kao deseto kolo naše zimske lige. Vrhunski nagradni fond osigurali su naši partneri GRIF, Pappar, Palačinke.hr, Goat! to go, Fuentes, Laser tag Arena Zagreb i Metropolis Club.

Svaka ekipa koja želi zaigrati smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 2.65 eura po osobi, a zbog ograničenog broja stolova sve zainteresirane timove pozivamo da se prijave što je prije moguće kupovinom ulaznice ovdje:

Važno: ulaznice se prodaju isključivo online putem. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

U 20:00 sati, pak, zabavit ćemo se i u online vodama. Novo izdanje Live stream Općeg KRiP-a, kao i uvijek, ponudit će devedeset minuta super zabave, a ovu verziju kviza možete odigrati iz komocije vlastitih kauča. Svaka ekipa koja želi igrati smije imati maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se 6.64 eura, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Svoju ekipu možete prijaviti kupovinom ulaznice ovdje:

Veselimo vam se u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter