A sad nešto skroz novo: zaigrajte KRiP-ov kup! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
13. 3., petak - Metropolis

A sad nešto skroz novo: zaigrajte KRiP-ov kup!

Baš na zloglasni petak trinaesti, s početkom u 20:00, u Metropolis Clubu igra se jedan skroz drukčiji kviz u našoj produkciji – KRiP-ov kup. Za vas smo pripremili kviz općeg znanja i kulture od 90 pitanja, 120 bodova, 6 kategorija, 11 tematskih cjelina, a nakon dva i pol sata super zabave, pobjednička će ekipa moći ući u povijest i ponosno podići veliki, lijepi trofej rezerviran samo za najveće.

Prvo izdanje KRiP-ova kupa sastavljeno je od šest kategorija: Jura Stublić i Film (područje općeg znanja: glazba i film), Slika Doriana Graya (književnost i likovna umjetnost), Science, bitch! (znanost i televizija), Put oko svjeta u 80. dana (geografija i jezik), Povijesni uspjeh Marina Čilića (povijest i sport) i Pokret nesvrstanih (teme koje nisu zastupljene u ostalim kategorijama). Svaka ekipa moći će duplati bodove na dvije kategorije po svojem izboru.

Prvi KRiP-ov kup vodit će iskusni lisac regionalne stand-up scene Goran Vugrinec Goc. Svaka ekipa koja želi zaigrati smije imati maksimalno četiri članice/člana, a ulaznica je standardnih 20 kuna po osobi. Zbog ograničenog broja stolova na novom formatu kviza, sve zainteresirane molimo da se prijave što je prije moguće brzinskim klikom na ovu prijavnicu:

Naš trofej čeka svoje prve vlasnike!

Prijavite se na KRiP Newsletter